| Organizacja: | Na temat forum: | Administracja: |
|---|---|---|
| Cenne linki: Regulaminy Zapisy Nieobecności Skład Ligi Sprawiedliwych Skład Ciemnej Strefy Ciekawostka Człowiek-Zagadka | Fabuła: Akcja naszego PBF'a rozgrywa się w Gotham City, jak sama nazwa wskazuje. Jednak nie są to najlepsze czasy dla tego niegdyś pięknego miasta. W wielu gazetach pisane jest nawet, że może być to koniec miasta Gotham, ponieważ mieszkańcy czują strach, nic dziwnego. Miejsce to stało się jednym z najbardziej niebezpiecznych na świecie. Poziomem przestępczości bije Nowy Jork czy Metropolis, a jak dobrze wiecie te miasta są większe niż Gotham. Departament Policji w Gotham, to jak na razie jedyne źródło obrony miasta. Nowy komendant Jim Gordon, skutecznie stara się zwalczać zło na uliczkach Gotham...[Czytaj Dalej] | ![]() |

*Huk spowodował, że obudzili się śpiący rycerze(policjanci). Macie tylko kilka minut na ucieczkę, najlepiej uciekać kanałami.*
*Wbijamy do kanałów* Lecz przed wejściem do nich Joker wrzuca kilka kulek z "jadem" i wbiega do kanałów!!
~Poddać się bez walki to jest dopiero klęska!~
Charakter Card:
» Joker
Mission Completed
» Misja z Hitmanem

*Wybiegacie przed komisariat. Musicie jednak uciekać dalej, gdyż policjanci wybiegli na zewnątrz, nie macie szans w walce. Co robicie ?*
Uciekamy, Joker cały czas rzuca kulkami z "jadem" w stronę policjantów.
Charakter Card:
» Joker
Mission Completed
» Misja z Hitmanem

*Psychopatyczny plan powiódł się, macie kasę i jesteście w jednym kawałku*
MISJA ZALICZONA
Zdobyte Pieniądze: 90 000$ (dzielicie na trzech)
Zdobyte doświadczenie: 1200 (dzielicie na trzech)
Tej nocy było zimno, śnieżny puch obsypał całą okolicę przykrywając ją białym kocem. Na dachu jednego z budynków stanął człowiek mający zabijanie we krwi Hitman. Rozglądając się zauważył dwóch żołnierzy rozmawiających ze sobą.
Strażnik: K*rwa! Ale zimo, wszyscy siedzą w środku a my musimy tego pilnować..
Strażnik@2: Wiem! Ale już niedługo zmiana i my będziemy się grzać
Najwyraźniej czegoś pilnują pomyślał Hitman rozglądając się po całej okolicy zauważył 10 kamer w okół całego budynku + 4 żołnierzy..
Charakter Card:
» Joker
Mission Completed
» Misja z Hitmanem
4 kamery, tylko tylke? Haha.. Wyciaglem swoj pistolet z tlumikiem, i jednym strzalem rozwalilem jedna kamere. Zaraz po tym rozwalilem druga kamere, lecz trzecia i czwarta kamera byla zbyt dalego. Postanowilem podejsc blizej. Nie widzialem miejscia gdzie moglbym przejsc na inny budynek, wiec zszedlem z budynku po drabine, po czym ''przykleilem'' sie do sciany i obserwowalem co robia straznikcy...
Kamer jest około 10 likwidując 2 z nich zwróciłeś uwagę strażników będących w budynku po czym włączył się alarm... Teraz będzie trudniej poruszać Ci się niepostrzeżenie. 4 strażników będących w budynku wyszło na dwór by zobaczyć co się stało z kamerami..,
Charakter Card:
» Joker
Mission Completed
» Misja z Hitmanem
Wychylilem troche glowe zza sciany patrzac sie. Widzialem 4 straznikow ktorzy patrzyli sie na kamery, reszta (2 straznikow) pilnowala tego co ma pilnowac. Postanowilem ruszyc do akcji, przykucnalem, nastepnie powoli i uwazneprzeszedlem na druga strone sciany. Gdy juz mi sie udalo to zrobic byla cienka droga zmierzajaca blizej komisariatu, postanowilem pojsc ta droga. W koncu jestem na koncu drogi, ponownie przykleilem sie do sciany, wychylilem glowe po czym zobaczylem iz jestem blizej 2 straznikow pilnujacej skrzynki z broniami (?). Przez chwile nic nie robilem, jednak cos mi przyszlo na mysl. Wzialem wdech i gwizdnalem jeden raz co spowodowalo ze 2 straznikow uslyszalo moj glos. Jeden ze straznikow powiedzial do innego straznika zeby poszedl zobaczyc co to bylo, tak wiec tez zrobil, straznik ruszyl w moja strone. Jest ciemno, mam na sobie czarny garnitur wiec trudno mnie bedzie zauwazyc. Obracam sie zebym byl twarza do sciany, widzac jak straznik wszedl w alejke gdzie nic nie widac obrocilem sie i znalazlem sie za nim. Wyciaglem swoj pistolet z tlumikiem, po czym strzelilem prosto w tyl glowy straznikowi, nastepnie odrazu przebieram sie w jego stroj. Po jakims czasie drugi straznik ktory uslyszal moj gwizd i wie ze jego przyjaciel cos dlugo nie wraca. Drugi straznik, krzyknal: Jestes tam?! Jednak przez pare sekund nikt nie odpowiadal. Straznik byl troche przestraszony wiec wyciagnal bron i ruszyl w moja strone, jednak..... nagle wyszedlem z alejki w stroju straznika i powiedzialem: Tak jestem. Dobra, nic tam nie ma, mozemy wracac. Idac z drugim straznikiem podszedlismy do skrzynki i stalismy .....
Udaje Ci sie zabić niepostrzeżenie jednego z strażników. Stojąc drugiemu zachciało się lać idąc za potrzebą zauważył ciało swojego znajomego. Wyjmując pistolet z kabury gotowy do walki z tobą...
Charakter Card:
» Joker
Mission Completed
» Misja z Hitmanem
Nie zdarzylem wyciagnac swojego pistoletu, wiec postanowilem podnisc rece do gory i sie poddac. Straznik podszedl do mnie, przylozyl pistolet do klaty piersowej i mowil mi: Kto ty jestes? Czego chcesz? Jednak ja nic nie odpowiedzialem, lecz nagle powiedzialem: Musze tutaj cos zalatwic. po tych slowach w jednym momencie szybko chwycilem reke straznika, nastepnie wykrecilem mu ja i straznik puscil pistolet. Trzymajac straznika za reke, kopnalem go w brzuch, nastepnie kopie go z kolana prosto w twarz i straznik padl nieprzytomny..
Sprytnie udaje Ci się podejść strażnika, kolejna ofiara pada nie przytomna. Masz 5 minut by zrobić coś z ciałami i przeszukać to czego pilnowali..
Charakter Card:
» Joker
Mission Completed
» Misja z Hitmanem
Rozgladajac sie zauwazylem, kratke na ziemi. Otworzylem kratke, jest to droga przez kanalizacje, wiec przyciagnalem tutaj dwa ciala i wrzycilem je tam, po czym zamknalem klatke. Odwracam sie, nastepnie wracam do skrzyni. Gdy juz przy niej jestem to otwieram skrzyni i widze ......
Otwierając skrzynie zauważyłeś pistolet "Garota" jako spec od różnego rodzaju broni dobrze wiesz jak się tym posługiwać. Podnosząc go zauważyłeś ze włączył się alarm uciekasz z miejsca zdarzenia...
Nagrodę już dostałeś
Charakter Card:
» Joker
Mission Completed
» Misja z Hitmanem